Menü
Kedvencek
Benson
BENSON – Professzionális felhúzó technológia automata órák számára

Hogyan tudjuk biztonságban az óránkat, ha épp nincs a kezünkön?
Elkerülhető-e, hogy a nem minden nap hordott automata óránkat ne kelljen újra és újra beállítani?
Mit tehetünk egy értékes óraszerkezet minőségének fenntartásáért?

Az automata órák tulajdonosait foglalkoztató ilyen és hasonló kérdésekre az órafogatók adnak választ. Azonban nem mindegy, hogy milyet választunk. A megfelelő döntéshez pedig ismernünk kell az óraforgatók közötti különbségeket.
Egy komoly, értékes automata karóra megérdemli a törődést és az odafigyelést – az óraforgató terén is. Az állandó forgatás többet árthat az óránknak, mint gondolnánk, így a programozhatóság, a többirányú mozgatás alapvető fontosságú, akárcsak az alacsony súrlódású, csendes működés.
Fontos kérdés a javíthatóság: a gyártó gondoskodik-e az alkatrészekről, mi több, egyáltalán szerelhető, szétszedhető-e az adott készülék. Ha egy óraforgatóra 1-2 éves cseregarancia vonatkozik, bizonyosan szó sincs alkatrészutánpótlásról.
És végül: a kiviteli minőség. Egy óraforgató nem egy szimpla doboz, aminek a festése, külső-belső anyagai, nyitása és záródása, sőt, még az illata is árulkodó. Tegyünk próbát, nézzük és tapintsuk meg, helyezzük bele az óránkat, indítsuk el, és látni fogjuk, hogy az óránk „jól érzi magát benne”, vagy sem.

A holland BENSON azok számára készíti magas minőségű, csodaszép kivitelű óraforgatóit, akik számára az órájuk optimális tárolásán és forgatásán túl az is fontos, hogy a készülékük szobájuk, íróasztaluk dísze legyen.
A házon belül gyártott exkluzív óraforgatók tervezésére, anyagaira, a technikai újításokra és a gyártásra egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek, ami prémium kategóriájú termékeket eredményez. A minőség, az innováció és a kézművesség valóban a BENSON óraforgatóinak szinonimái.
A BENSON óraforgatók minden automata órához használhatóak, mivel a legújabb technológiákat, erős japán és csúcsminőségű svájci motorokat, különböző programokat és választható napi fordulatszámokat használnak.
Ezenkívül minden BENSON óraforgatót nagyon alacsony zajszint és energiafogyasztás, valamint könnyű kezelhetőség jellemez.

A BENSON óraforgatóinak elsőrangú beltartalmát luxus megjelenéssel, bútorminőségű anyagokkal, különösen szép felületkezeléssel és többrétegű lakkozással párosítják, ami méltóvá teszi a legértékesebb és legnagyobb becsben tartott automata órák számára is.
A gyártó minőség iránti elkötelezettségét jelzi, hogy stabil szervizhátteret és alkatrészutánpótlást is biztosít. Saját szervizünk így évek, évtizedek múltán is garantálni tudja az óraforgatók karbantartását és szükség szerinti javítását – és ez komoly érv az eldobható kínai termékkel szemben.

Szeretettel várjuk Svájci óra szaküzletünkben, ahol a BENSON szemet gyönyörködtető óraforgatói és karóra díszdobozai élőben is megtekinthetők, megérinthetők és kipróbálhatók.
Kapcsolódó cikk
BENSON – Professzionális felhúzó technológia automata órák számára
Elérhetőség
Akció
Ár Ft-tól Ft-ig
Szűrők törlése
Márkák
Márkák
Szűrők törlése
Szín
Szín
Szűrők törlése
Anyag Energiaellátás Forgatási irány Forgatható órák száma Tartozék
Anyag
Energiaellátás
Forgatási irány
Forgatható órák száma
Tartozék
Szűrők törlése
Összes szűrő törlése
Össszes szűrő törlése
Oldalak:
1
2
(64 találat)
Óraforgatók (64 találat) Márkatípus:
Fantázianév:
Szűrés Rendezés:
Márkatípus:
Fantázianév:
Rendezés:
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa