Menü
Kedvencek

LEGKEDVESEBB KARÓRÁINK - Órák, amik megdobogtatják a szívünk

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2018. december 10.

Mitől költözik egy dallam a szívünkbe?
Miért szólít meg bennünket egy régi könyv megsárgult lapjain életre kelő történet?
Mi tesz emlékezetessé számunkra egy filmet, ami másoknak semmit sem jelent?
Hogyan képes hatalmába keríteni bennünket egy érzés, olyannyira, hogy egész életünket felforgatja?
És miért csal mosolyt arcunkra, amint egy számunkra különleges ember szemébe nézünk, és a mi szemünk is visszamosolyog rá, ugyanúgy, ahogy a lelkünk is szárnyra kél, körbejárja őt, szárnyaival dédelgeti, körbe fonja, védelmezi, mert vele akar maradni mindörökké.

Legszentebb, legbensőbb érzéseinket lehet, hogy mások kinevetik, rosszallóan csóválják a fejüket, vagy egyszerűen nem tudják megérteni, miért él bennünk a rajongás.

Egy karóra is egyszerű, hétköznapi tárgy sokak számára; vannak, akik már lecserélték egy telefonra, hisz az is mutatja az időt, vagy egy hátborzongató műanyagdarabra, mert az annyi sok mindent képes mérni, mutatni – igaz, szíve nincsen.
Vannak azonban sokan, akik egy karórát jóval többre tartanak; egy olyan tárgynak, amiben szív és lélek lakozik, amiért rajongani lehet, mert hozzánk nő, mint egy hű társ, és meglehet, csak akkor működik jól és pontosan, ha gazdája tisztelettel és szeretettel bánik vele, vigyáz rá, ápolja és gondját viseli.

Mi tesz egy karórát különlegessé?
Számtalan dolog.
Mi tesz képessé egy karórát arra, hogy ne csak szép, különleges és értékes legyen, de a szívünket is megdobogtassa?

Erről szeretnénk mesélni a következőkben Önöknek, Nektek.

Könyvjelző

Tartalomjegyzék:

 

Hogyan lesz egy Ajándék… tökéletes?

Mert szívből adod.

Mert időt fordítasz a kiválasztására. Mert megfigyelted a másik rezdüléseit, akarva-akaratlan küldött jeleit. Mert láttad, amint megcsillant a szeme. Mert meghallottad, amikor szenvedéllyel mesélt valami olyanról, ami fontos volt számára. Mert megállt egy kirakat előtt, és azt mondta: nézd, ez mennyire különleges!

Mert ismered; mert meg akartad ismerni Őt, és mindent, ami Vele kapcsolatos.

Mert az ő zárt, belső, magányos világa már nem csak az övé, hanem a tiéd is; hiszen beengedett egy ajtón, amin senki mást nem.

Mert tudod, hogy egy ajándékkal szerelmet, szeretetet, törődést, odafigyelést, ölelést és csókot meghálálni nem lehet; de a csillogó szemeiről nem szabad lemondanod.

Mert egy ajándék mindent elmesél Róla - és mindet elmesél: Rólad.

 

LEGKEDVESEBB KARÓRÁINK - Órák, amik megdobogtatják a szívünk

 

COVER Karóra, Férfi, Classic család, 160188
preload

Perpetual Limited Edition

300 példányban elkészített, limitált kiadású különlegesség, a solothurn-i családi órakészítő műhely ünnepi modellje a beteljesült és beteljesítésre váró álmok tiszteletére. Egyedi, tömör fa díszdobozban, certifikációval, és az 1761-ben alapított Faber-Castell egy értékes, bőrbevonatú töltőtollával. Svájci, öröknaptáras quartz óraszerkezet 6 rubinkővel. Karcálló üveg. Svájci kézműves bőrszíj speciális pillangózárral. Menetes rögzítésű, dekorált hátlap. 316L nemesacél tok. Hófehér, épített számlap kékített mutatókkal. Süllyesztett nyomógombok. Swiss Made. Ragyogó darab minden óragyűjteményben.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »


 

 

Mitől lesz egy karóra más, mint a többi?

Ötletek szívhez szóló darabok kiválasztásához

 

A csomagolás nem minden, mégis sokat tud hozzátenni egy órához, és még többet elárul készítője, tervezője ízléséről és igényességéről.

Az Emporio Armani ajándékdoboza különösen figyelemre méltó.

A piros védőborítón két arany színű díszcsík fut keresztül, találkozásuknál pedig a világhírű olasz dizájnmárka sasforma emblémája, rajta a tervező GA monogramjával.

Ha lefejtjük a piros csomagolást, egy krémszínű kartondobozhoz jutunk, amely tetején kitapinthatók a feliratok. A dobozt fel kell nyissuk, hogy a valódi díszdobozhoz jussunk, és mindjárt érthetővé is válik, miért kellett azt ennyire védelmezni. Kellemes tapintású, szaténfényű, szürke színű a doboz, kivéve az oldalait, amelyek fényes feketék. Belül puha, fekete plüss öleli körbe a karórát, és a mellé elhelyezett két ékszert. Álomszép, és rendkívül stílusos: méltó, egy különleges Armani szetthez; már itt bele lehet szeretni, de ennél azért jóval többet tartogat számunkra.

 

LEGKEDVESEBB KARÓRÁINK - Órák, amik megdobogtatják a szívünk

 

A karóra bőrszíja és számlapja fog meg bennünket legelőbb: előbbi púderszínű, könnyed, barátságos, nőies; utóbbi pedig gyönyörűen kivitelezett, a fénnyel összekacsintó, játékos és mégis komoly. A tok lapos hatású, csuklóra csatolva alig érezni a tömegét, olyan, mint egy lágy szellő. Ezt a légiességet erősíti a tokhoz speciális módon kapcsolódó bőrszíj is: színével éppúgy, mint rögzítésével.

A tok mindezek mellett is minőségi, érződik, hogy nem spóroltak a felhasznált anyaggal. Ezt erősíti az is, hogy a hátlap erős, és nem egyszerű pattintós rögzítésű, hanem csavarokkal látták el.

 

A karácsonyi ajándéknak sem utolsó díszdobozos szett a pompás karóra mellett egy charmos karkötőt, és egy pár szív alakú fülbevalót is tartalmaz, melyeken gyöngyházfényű háttér felett a márkalogó emelkedik ki, egy apró téglalapon pedig Milánó szélességi és hosszúsági koordinátái olvashatóak: annak a városnak, amelyből 1957-ben indult világhódító útjára egy nagy álmokat szövő fiatalember.

 

Giorgio Armani a divatvilág élő legendája, 8 milliárd dolláros vagyonnal, rendkívüli ruhákkal és számos kiegészítővel, melyek között a karórák is előkelő helyet foglalnak el – bizonyságul szolgál erre ez a modell is, amely telis-tele van apró figyelmességekkel, ötletekkel, szívet melengető apróságokkal.

 

Armani számos emlékezetes, és sokat idézett mondásainak egyike szerint „a nők szexik akarnak lenni, így az lett a célom, hogy szexivé varázsoljam őket”.

Ha Ön is ismer egy olyan hölgyet, aki szexi akar lenni…

 

EMPORIO ARMANI Karóra, Női, Retro család, 172354
preload

Special Box Set

Remekbe szabott díszdoboz, mely méltó az Armani névhez - stílusos, de csöppet sem túlzó, egy pillantra sem harsány. Az óra letisztultságához a két mutatós szerkezet is hozzájárul, ami egyúttal az átlagosnál jóval hosszabb elemélettartamot is jelent.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »


 

AZTORIN - Blue Alarm Chronograph

MI EZ AZ ÓRA?

A japán órák megbízhatóságát luxusminőségű kivitelezéssel párosító AZTORIN legújabb modellje.

Egyik legkedvesebb márkánknak ez az új zászlóshajója: csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni róla.

 

LEGKEDVESEBB KARÓRÁINK - Órák, amik megdobogtatják a szívünk

 

MIÉRT KÜLÖNLEGES?

Egy sportóra akkor jó, ha stílusa mind külsejében, mind műszaki tartalmában megmutatkozik. Egy sportórának vonzania kell a tekintetet, számlapján a komplikációk hangsúlyossága alapvető, de a klasszikus alapfunkciónak, az idő leolvashatóságának is tökéletesnek kell lennie.

Mindezeket alapelvárásoknak is tekinthetjük – a különlegessége viszont ezután következik.

 

LEGKEDVESEBB KARÓRÁINK - Órák, amik megdobogtatják a szívünk

 

Az AZTORIN önálló utakon jár, amit a hátlapon olvasható Registered Design by Aztorin is alátámaszt; nem más gyártók másolásával készítenek élettelen produktumokat, hanem saját tervezőcsapat álmodja meg sajátjaikat.

Az eredmény ragyogó: a tok vízállósága mellett is lapos hatású, a rugalmas gumiszíj tökéletes egységet alkotva kapcsolódik a tokhoz, a két végén büszkén viselve magán a brand kezdőbetűjét, a segédszámlapok kiemelésük ellenére sem zavarják az összeképet, és az alapszámlap 3-D mintázata is rendkívüli minőséget közvetít.

Műszaki szempontból kiemelendő, hogy a korona dupla tömítést kapott, a hátlap menetes, a szigetelését pedig a tok erre a célra kialakított vájatába helyezték el – nem olcsó megoldások, de a hasznosságuk megkérdőjelezhetetlen.

A tok mélykék színű: nem acélszín, nem fekete, nem arany, hanem kék, ami újszerű, nem szokványos, de látványos, különleges és nagyon szép.

A stopper nyomógombjai teljes egészében belesüllyednek a tok oldalába; csupán a korona áll ki, amelynek a tetején ugyancsak ott találjuk a márka logóját.

A szerkezet az idő-, dátum-, és stopperfunkciója mellett ébresztésre is használható. A Seiko népszerű alapkaliberének S.Epson féle változata három léptetőmotorral, különösen alacsony fogyasztással, rendszeres stopper és ébresztő használattal is legalább három évig működik egyetlen apró gombelemmel.

 

A mélykék színű tokba tökéletesen simulnak bele a stopper nyomógombjai.

A mélykék színű tokba tökéletesen simulnak bele a stopper nyomógombjai.

 

MIT KÖZVETÍT?

A klasszikus órák visszafogottsága, és a dizájnórák harsánysága között igenis rá lehet találni arra a keskeny ösvényre, amelyen járva eljuthatunk abba a panteonba, ahol az AZTORIN is született. Modern és mai ez az óra, de egyértelmű sportosságában az európaiság is visszaköszön. Arra az igényre válaszol, amely minden aktív harmincas, negyvenes, ötvenes, vagy hatvanas fejében megfogalmazódik: egy olyan órát találni, amely könnyed, laza, sportos, de a zsigereiben ott van az az elegancia, amely egy felnőtt férfit egy kissráctól megkülönböztet.

 

KINEK AJÁNLJUK?

Azoknak, akik nem akarnak öltönyórát hordani, mert hétköznapi öltözékükhöz ez nem passzol, vagy egy hétvégi, szabadidőórát szeretnének, de se nem egy műanyagtokos, szíjas darabot, és nem is egy többszázezres luxusórát, hanem egy olyat, amit örömmel vesznek fel, és azzal a tudattal, hogy egy rendkívül szép és stílusos órában tudnak megjelenni egy hétvégi partin, egy nyaralás alkalmával, vagy egy pihenős hétvégén.

Azoknak ajánljuk ezt az órát, akiknek az is fontos, hogy az órájuk ne csak a megvásárlás pillanatában, de hosszú távon is szép maradjon: az AZTORIN alapvető, komoly értéknevelő tulajdonsága, hogy minden modell üvege az acélnál hétszer keményebb, és így teljes mértékben karcálló.

 

Tökéletes felfekvés a csuklón.

Tökéletes felfekvés a csuklón.

 

ÉS KINEK NEM?

Bármennyire is szép, mutatós, sportos és megannyi finomsággal bír, azért elegáns modellnek mégsem tekinthetjük; színházba, üzleti tárgyalásra (hacsak nem mi vagyunk a főnök), ünnepi alkalmakra, és leánykérésre kevésbé ajánljuk; erre a célra egy letisztultabb bőrszíjas óra sokkal jobb választás.

A 100 méteres vízállóság szinte mindenre elég, azonban az óra laposabb, gyönyörűen formatervezett kivitele érdekében a menetzáras koronát el kellett hagyni. Ezt nedves közegben történő használatkor mindig szem előtt kell tartani: a korona nem mozoghat, foroghat, vagy húzódhat ki, mert a szigetelése ilyen esetben már nem garantálható. Ha tehát kifejezetten ebben gondolkodunk, szerencsésebb egy vaskosabb, robusztusabb modell, ami nem rejt magában kockázatokat.

Összefoglalva: ez az AZTORIN Sport modell többet kínál, mint egy szimpla sortóra – e szerint is kell kezelni, és nemessége okán megadni számára a tiszteletet.

 

Egységes, koherens, egész.

Egységes, koherens, egész.

 

VAN-E LÉLEK A FOGASKEREKEK MÖGÖTT?

Ha valamit szeretettel alkotnak meg, akkor abba az alkotók szívének egy rezdülése is belekerül: így van ez a karórák esetében is; mi több, itt van ez így igazán.

Ma órát készíteni, élni, dolgozni nem lehet úgy, hogy csak a funkciókra és a feladatokra ügyelünk; és úgy sem, ha csak külsőségekben gondolkodunk; ha így teszünk, a vásárlóink, az ügyfeleink ezt meg fogják érezni, el fognak fordulni tőlünk, és a termékeinktől. Hosszú távon sikert, megbecsülést, tiszteletet nem árakkal, nem csillogással, nem hangos reklámokkal, hanem őszinteséggel és belső kisugárzással lehet csak kiérdemelni.

Minden papírra vetett szó, minden születő gondolat, minden csavar és fogaskerék egy óraszerkezetben, mind arról szólnak, hogy van e hitünk abban, amit leírunk, van e hitünk abban az órában, amit a vásáróink figyelmébe ajánlunk.

Hiszem, hogy az AZTORIN modellje szerethető, sőt, szeretni kell, rajongani érte érdemes, mert csak akkor lesz jobb és több, mint bármely másik, ha kiválasztjuk, társunkká választjuk, és óvón vigyázunk rá életünk minden ragyogó napján, amelyet azért kaptunk ezen a világon, hogy annak forgásába mi magunk is beleszólhassunk.

 

AZTORIN Karóra, Férfi, Sport család, 191388
preload

SPORT Blue Alarm Chronograph

Mélykék színű, ragyogóan szép kronográf japán szerkezettel, kifinomult európai ízléssel, saját formatervezéssel, kiváló műszaki tartalommal. Szeretni kell, rajongani érte érdemes, óvón vigyázni rá: kötelező.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »


 

 

COVER - Aragon Open Heart

Évekkel ezelőtt, a svájci órakiállítás nyüzsgő forgatagában egy akkor még számomra ismeretlen óramárka standja előtt haladtam el. A lábam vitt a következő találkozó felé, de a szemem éhesen pásztázta a pultokat, állványokat, a bennük kiállított órákat. Aztán egy pillanatra megtorpantam, vissza kellett lépnem, mert valami megfogott, felkeltette az érdeklődésemet, és ahogy jobban szemügyre vettem, úgy éreztem csodát látok.

A bázeli órakiállítás ragyogó áradatában, a világ minden rendű és rangú óramárkája és karórája között abban a pillanatban azt éreztem, hogy ez az óra különlegesebb, elragadóbb, mint bármi más a kiállítás 160,000 négyzetméterén.

 

LEGKEDVESEBB KARÓRÁINK - Órák, amik megdobogtatják a szívünk

 

A COVER homokszínű Aragonja azóta megújult, de továbbra is minden porcikája varázslatos: a számlapszín a leghangsúlyosabb, de nemes egyszerűsége ellenére is telis-tele van ötlettel és élettel, épp ezért képes érzelmeinket megragadni, szívünk húrjain andalító dallamot játszani.

A tok üveget körbevevő keskeny sávja három lépcsőben emelkedik, így adva esélyt a matt felületeken sejtelmesen előtűnő polírozott éleknek.

Ez a tükörpolírozás a tok teljes szélén is végigfut, irányítva a szemünk, és vezetve a fény játékos vonalát.

A beállítókorona a következő rendkívüliség: mintha nagyapánk zsebórájáról költözött volna ide.

A számlapra érdemes visszatérni ismét, mert nem csak a színe egyedi: finom cizelláltsága nem kiabál, de többrétegű örvényeibe bele lehet feledkeznünk.

12 óránál pedig, mintegy újabb koronával látva el az órát, egy áttörést találunk, ahol a szerkezet szívének gyors, életigenlő dobogását, a billegő hetente majd 5 millió mozdulatot megtevő biztos járását kísérhetjük figyelemmel.

A tok mérete nem nagy, ellenben tökéletes; akárcsak vastagsága, maszkulin tokfülei, kézhez simuló vonalai.

Nem feledkezhetünk meg a rendkívül látványos, kifejezetten nem mindennapi óraszíjról, amelynek illata, fogása, komfortja kitapinthatóan érzékelhető, akárcsak az az érzés, amit nyújtani és mutatni képes, amint a csuklónkon megjelenik.

 

A COVER homokszínű Aragonja az egyik legnagyobb kedvencünk – megpróbáltuk leírni, miért rajongunk érte, de tudjuk azt is, hogy minden igazi vágyakozást egy érintés idéz elő.

 

LEGKEDVESEBB KARÓRÁINK - Órák, amik megdobogtatják a szívünk

 

COVER Karóra, Férfi, Classic család, 160215
preload

ARAGON Open Heart

Az Aragon modellcsalád többféle méretben és számlapszínnel közvetíti a gyár üzenetét: a modern, friss dizájn nem feltétlenül hivalkodó, de a klasszikusnak sem kell ósdinak és unalmasnak lennie. A mechanikus automata szerkezettel készülő darabok legkülönlegesebbjei az Open Heart keresztnevet kapták, utalva a szerkezete nem csak a hátlap felől, hanem a számlap irányából is nyitott voltára.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
LEGKEDVESEBB KARÓRÁINK - Órák, amik megdobogtatják a szívünk

COVER órák listázása › Böngésszen a teljes kollekcióban
Elérhetőség
Ismerjen meg bennünket › Történetünk, üzleteink, elérhetőségek
5 év prémium garancia
Roger's Prémium+ Garancia › Ismerkedjen meg a garancia részleteivel
Elérhetőségeink: Roger's premium
Roger's Premium
Debrecen, Piac u. 31.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Roger's Webshop

WEBSHOP

www.rogerspremium.hu
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa