Menü
Kedvencek

Bergstern – Az Alpok szülötte

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2020. november 14.

A svájci hegyeket szimbólumaként választó BERGSTERN viszonylag új szereplője az igényes svájci óragyártásnak, de ez egy cseppnyi hátrányt sem jelent, mi több, csak az előnyeit érezhetjük: friss, fiatalos modelljeik erőt és dinamizmust sugároznak.

Könyvjelző

Tartalomjegyzék:

A márka központi színe a kék, amely nemrég még alig szerepelt a komoly svájci márkák választékában, ám számukra óriási sikert hozott, hiszen a vásárlók jelentős része a sportosan elegáns órákat részesíti előnyben, kortól függetlenül.

 

A világ változik körülöttünk; egyre tovább, egyre jobban, egészségesebben és élettel telibben akarjuk élni az életünket, ami az öltözködésünkön is meglátszik – hát hogyne látszana meg az óránkon.

A BERGSTERN tökéletes időzítéssel és remek érzékkel találta meg a saját stílusát, amely kellően különbözik a klasszikus márkákétól, azonban semmiképp sem keverhető össze a dizájnmárkák gyorsan múló divatjával, mert önálló, európai és szakmailag jóval nívósabb, mint a hasonló árú hagyományos márkák.

 

Bergstern – Az Alpok szülötte

 

A Minőség és a Karakter

A műszakilag kifogástalan órák teljes egészében Svájcban készülnek: a tervezéstől a technikailag fejlett gyártáson át a szigorú minőségellenőrzésig, így minden modell büszkén viseli magán a svájci származás jelölését – mindez különösen értékes, ha az órák elérhető árát is figyelembe vesszük.

 

Az órák üvege megerősített ásvány vagy zafírkristály, a színezések kopásállóságát pedig speciális IPG eljárással garantálják, amely 10 mikronos, többrétegű galvanizálással készül.

 

Az anyagminőség kiváló: az illesztések pontosak, a minőségérzet egyértelműen érzékelhető, és az elsőrangú műszaki jellemzők egyedi megoldásokban és küllemben öltenek testet, míg a szárnyaló tervezői fantázia remekbeszabott formában kel életre az órák tokjaiban, szíjaiban és számlapjaiban.

 

Az órák belsejében nem találunk préselt, egyszer használatos, javíthatatlan, a kommersz (ám nem feltétlenül olcsó!) óragyártás legsötétebb lapjaira tartozó szerkezeteket; javítható, felújítható, műszakilag helytálló óraművek használatára törekszenek, ami természetesen az árakban is megjelenik, de józan és korrekt határakon belül maradva.

 

Bergstern – Az Alpok szülötte

 

A BERGSTERN tiszteletben tartja a svájci hagyományokat, de egyúttal különbözni is akar – kivételes, erős és nemes ihlettel készítve időmérőit. Fő ihletforrásának a svájci táj tisztaságát és fenséges szépségét tekinti, az eget majdhogynem megérintő hegyeket, a csillagok közelségét, és azt az emberi karaktert, amely szembeszáll a nehézségekkel, leküzdi azokat, és minden tettében egy jobb, szebb és magasabb cél eléréséért küzd, fejlesztve önmagát, hogy sikereket érjen el, és megvalósítsa legmerészebb álmait.

 

A BERGTERN egyedülálló karakterrel bíró modelljei nem csupán stílusosak, de praktikusak is, hiszen tervezésük során nem csak az egyediségre törekedtek, hanem arra is, hogy szem előtt tartsák a mindennapi élet körülményeit és feladatait, és megfeleljenek azoknak.

A BERGSTERN órái azok számára készülnek, akik tudják, hogy a siker rugalmasságot és elszántságot követel, következetesen és kitartóan törekszenek arra, hogy kitűzött céljaikat elérjék, még akkor is, ha az oly távolinak tűnik, mint egy csillag a hegygerinc felett.

 

BERGSTERN Karóra, Férfi, Active család, 191417
preload

Active Blue Chronograph

A Bergstern Active kollekciójának bemutatását nem kezdhetjük mással, mint egy valóban sportos, minden ízében modern és erőteljes darabbal, amely már első pillantásra is vérbeli Bergstern.

Ragyogó mélykék színű számlap, kékre festett üvegrámával keretezve, rajta átlagsebesség-mérésre használható logarléc jelzésekkel, és ugyancsak kék, apró mintás gumiszíj, mely az óra nevéhez méltó aktív tevékenységek során is tökéletes rugalmasságot biztosít.

A számlap leolvashatósága kiváló a széles, ám befelé keskenyedő indexeknek, és a vastag, de nem vaskos óra- és percmutatónak köszönhetően.

Azét van, ami megtöri a kék egyeduralmát: a stopper központi másodpercmutatójának sötétpirosa meghatározó szerephez jut, és némi visszfényt is kap a percszámláló félkörívében, a korona mellett.

A komoly minőség azonban nem csak a megjelenésben érhető tetten; éppúgy jelen van a számlap alatt is, a beépített 13 rubinköves, részidő mérésre is használható professzionális kronográf szerkezet formájában, amely rendkívül energiatakarékos, alacsony súrlódású működését a majd 5 éves elemperiódus is bizonyítja; még árnyaltabb képet kapunk, ha tudjuk, hogy mindezt nem egy túlméretes számológép elemmel érik el, hanem egy normál gombelemmel.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »

A Bergstern Alapértékei

Minden márkának lennie kell egy olyan manifesztumának, amely azokat az alapvető értékeket tartalmazza, amik mentén építkezik, útjelzők, amiket követ, és célok, amik felé halad.

 

Ez a komoly és érett márkák számára nem csupán elérendő eredményeket jelent, nem csak saját stílust, bármennyire fontos is ez, hanem minőségi kritériumokat, amelyek végső soron felelősségvállalást jelentenek vásárlóik felé.

 

Egy svájci óra büszkélkedhet évszázados történelemmel, világszerte ismert márkanévvel, de ha nem hű saját manifesztumához – mert mára csupán egy kopott-gyűrt papírdarab maradt belőle, amin ugyan szerepel alapítóik szándéka és kézjegye, de a por belepte, egy pók hálója átszőtte, és meglehet, néhány törött cserépdarab is került rá az idők folyamán – értéktelenné válik, még ha új tulajdonosaik magas árat is kérnek egy olyan emblémáért, ami mögött már hivatás és szakmaszeretet nincs, és valószínűleg nem is lesz soha többé.

 

Bergstern – Az Alpok szülötte

 

A Bergstern azon márkák közé tartozik, amelyek hírnevükből nem élni, hanem azt megalapozni szeretnék; nem teltek el önmaguk bálványozásával, ellenben mást, többet és értékesebbet kívánnak nyújtani; és rendelkeznek azzal a tudással, tapasztalattal, és üzleti tisztességgel, hogy fejlődjenek, gyarapodjanak, felfedezzék maguknak azt a világot, amelybe beleszülettek, és amelyet meg kívánnak hódítani.

 

Feltehetjük persze azt a kérdést, hogy a gombamód földből kipattanó, újabbnál újabb márkáktól miben különböznek; ám ezt a kérdést könnyűszerrel és magabiztosan válaszolhatjuk meg: elég, ha kézbe veszünk egy karórájukat, figyelmesen megvizsgáljuk egyre gazdagodó választékukat, és figyelünk arra, hogy bizony nem japán, nem ázsiai, és nem svájci szerkezetes (=thaiföldi) órákat készítenek, hanem széles, három vonal mentén kialakított kollekciójuk minden darabja, egytől-egyig swiss made jelzéssel van ellátva, melyek minősége, egyéni tervezése önálló, erős és hiteles márkává emeli őket.

 

BERGSTERN Karóra, Férfi, Harmony család, 191408
preload

Moonphase Chronograph

A Harmony kollekció lenyűgöző vezérmodellje a milliós luxusórák felé kacsint ragyogó megoldásaival: a tömör nemesacélt a középkategóriás svájci órák között senki sem munkálta még meg ennyire gyönyörűen.

A tok csak felületesen nézve kerek, valójában sokszögű, de nem csak az üveget keretező ráma tekintetében, hanem az acélszíjjal egyesülő alsó- és felső részeiben is, amelyek a tokfüleket is magukba olvasztották.

Érdemes elidőzni ezeken a részeken, ahogy a fémszíj csatszemein is, és konstatálni örömmel, hogy nem sokszázezres vagy épp milliós árcédula tartozik ehhez a órához.

A külső megjelenéshez a hajszálpontos, új generációjú holdfázis kronográf szerkezet is hozzájárul, amelyet épített indexekkel, az ezüst és a fehér színek kombinálásával oly módon alkottak meg, hogy a két óránál kivágott számlap kék égboltja és méltóságteljesen haladó holdja kellő hangsúllyal legyen jelen.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »

A Bergstern katalógus

A Bergstern katalógusának három irányvonala az Active modellcsaláddal kezdődik, amely a sportos, dinamikus, összetett, erőt, magabiztosságot sugárzó darabokat sorakoztatja fel, majd a Harmonyval folytatódik, hogy a klasszikus elegancia modern megfelelőit helyezze a középpontba, és végül a Brilliance csodáival zárul, mely a modern nő varázslatos formában történő meghódítására született.

 

Vegyük sorba ezeket a következőkben.

 

Az óra- és percmutató nyújtott, kecses, Feuille típusú, mely a növények leveleit idézi, megteremtve ezzel az előkelőség finom érzetét.

Az óra- és percmutató nyújtott, kecses, Feuille típusú, mely a növények leveleit idézi, megteremtve ezzel az előkelőség finom érzetét.

 

Harmony modellcsalád

Az elegáns svájci óra többnyire szép és klasszikus, és csak néhol tűnik fel egy kis frissesség, rafinéria; szín- és formabontó megoldásokat alig találunk, mert ezek inkább a sportórák világában jellemzőek.

 

A BERGSTERN viszont másként közelíti meg az eleganciát; fiatalosan, nem a szabályok ellenében, de azok megújításával: a tokforma eltérhet a szabályos kerektől, a számlapok lehetnek izgalmasabbak és komplikáltabbak, és a funkciók tekintetében sem kell beérjük a megszokott idő- és dátumkijelzéssel.

 

Mint mindig, most sem az a döntő, hogy maradunk-e a megszabott irányvonalak mentén vagy eltérünk tőlük, hanem az, hogy jó ízléssel és kellő tisztelettel, ám mégis bátran alkotunk valami újat és frisset.

Ahogy a márka hirdeti: szerették volna újradefiniálni a szokásrend szabályait.

 

Egy újabb „hagyományos” modell, telve sok rendkívüli részlettel – érdemes felfedező útra indulnunk vele.

Egy újabb „hagyományos” modell, telve sok rendkívüli részlettel – érdemes felfedező útra indulnunk vele.

 

A gyártó szándéka a kollekció minden darabján érződik; az újabbak modelleken pedig egyre erősebben van jelen az a fajta tiszta inspiráció, amely igazán érdekessé és különlegessé teszi ezeket az órákat.

A tradíciót ragyogó részletek teszik emlékezetessé, amely koherens egészként válik ellenállhatatlanná; ugyanúgy, ahogyan a tiszta alpesi égbolt képes lenyűgözni az abban gyönyörködő szemeket.

 

BERGSTERN Karóra, Férfi, Harmony család, 191413
preload

Harmony Grey Chronograph

Egy újabb „hagyományos” modell, telve sok rendkívüli részlettel – érdemes felfedező útra indulnunk vele.

A számlap színmélysége megkapóan szép; ez a speciális festésnek és a számlapszélek íveltségének egyaránt köszönhető; újabb bizonyíték arra, hogy a szürke nem másodvonalbeli szín, különösen akkor nem, ha ilyen igényességgel tálalják fel nekünk.

A számlap struktúrája is izgalmas, hisz nem egy látványos mintával kíván kegyeinkbe férkőzni, hanem árnyalataival, melyeket a segédszámlapok és a téglalap alakú egészóra jelző indexek törnek meg némiképp, de nem megbontva az óra harmóniáját.

Nincs ez másként a mutatók esetében sem, melyek lapos, szögletes Baton típusok, kik mintegy félrehúzódnak, hogy a felettük vonuló vékony stopper másodpercnek is adjanak kellő teret és hangsúlyt, mely utóbbi, vörös színével, igyekszik ki is használni ezt.

A tok vizionális szépsége elölről is látszik, de oldalról tűnik ki igazán; újra hangsúlyoznunk kell, hogy tömör nemesacélból nem mindennapi ez a fajta különleges kialakítás, ami elismerésre méltó.
A hangsúlyos, erős, ám mégis formázott tokfülek a tok egészének stílusát viszik tovább, köztük egy luxusminőségű milanaise acélszíjjal.

És ha a számlap, tok és szíj minden apró titkát felfedeztük, a nyomógombok között egy remekbeszabott, igényesen kialakított, nevéhez méltón fejedelmi beállítókoronát találunk, amihez alig kell majd nyúlnunk, hiszen az órát működtető szerkezet magas kvalitásai megkérdőjelezhetetlenek.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
BERGSTERN Karóra, Férfi, Harmony család, 191401
preload

Harmony Blue Automatic

A megfizethető automata órák között szinte kizárólag klasszikus megjelenésű darabokat találni; a BERGSTERN ezen a téren is erősen különbözni kíván: méghozzá egy olyan pazar kivitelű darabbal, ami erős karakterével bizonyosan levesz bennünket a lábunkról.

A kerek tokhoz egyedi formájú tokfülek kapcsolódnak, amelyek jól mutatják a tervezők biztos kezét és bátor ötletességét; talán felesleges hangsúlyozni, hogy ehhez a megoldáshoz mennyire magas minőségű anyag, és az anyagot ilyen formában megmunkálni képes szakember, szakértelem és modern gépsor szükséges.
És hogy ez mennyire így van, azt a tok hibátlan felületkezelése is hangsúlyosan mutatja.

A tok megcsodálása után a számlapra is érdemes kitérnünk: az épített indexek minden másodikja számjegy, a többi pedig apró nyílhegy, utóbbiak egészen helytállóak az óra egészének precizitását, tűéles kontúrjait tekintve. Ez utóbbi érzetet a számlap peremén sorakozó apró beosztások és percjelzések is erősítenek, amit majd több ponton is ellensúlyoz a tervező álmodozó fantáziája.
Az óra- és percmutató nyújtott, kecses, Feuille típusú, mely a növények leveleit idézi, megteremtve ezzel az előkelőség finom érzetét.

A számlap keresztirányú mintázata az idő folyamatos forgását szimbolizálja, de annak állandó változásával, amit mi magunk is mindig másként láthatunk, attól függően, hogy ragyogó fényben, esti szürkületben, a szabadban, vagy az otthonunk falai között szakítunk időt rá, hogy elmélyedjünk abban a szépségben, amit ez a karóra nyújtani tud nekünk.

És hogy mindez a szépség tökéletesen érvényesülni tudjon: az óraüveget a legmodernebb tükröződéscsökkentő réteggel látták el.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »

Active modellcsalád

Mivel tudná egy friss, fiatalos márka leginkább kifejezni önmagát, mint azzal, ami minden porcikájából árad, minden zsigerével azonos, minden órájában megjelenik, hol rejtve, hol szárnyalón.

 

A BERGSTERN a sportos, de mindenképp emberi, látványos, de mindig csipetnyi eleganciával is bíró, nemes karórák modern kifejezésére született.

 

Active modellcsaládjuk klasszikus hagyományok mentén indult, majd egyre bátrabb formákat teremtve újult meg, és újul meg napjainkban is.

 

A kiváló tokozás, a minőségi anyagok és az átgondolt, műszakilag is helytálló órák ellenállóképességet, tartósságot és megbízhatóságot garantálnak – mindemellett férfiasan erős karaktert, dinamizmust és robusztusságot.

 

Egy rendkívül meggyőző BERGSTERN újdonság, amely nem csak frissességével, de kategóriájában egyedülálló minőségű kidolgozásával is kitűnik pályatársai közül.

Egy rendkívül meggyőző BERGSTERN újdonság, amely nem csak frissességével, de kategóriájában egyedülálló minőségű kidolgozásával is kitűnik pályatársai közül.

 

BERGSTERN Karóra, Férfi, Active család, 194067
preload

Active Worldtimer

A BERGSTERN kezdetben a szerényebb belépőkategóriás svájci órák mezőnyében szerepelt – ezzel szerették volna megalapozni születő hírnevüket.
Az elmúlt évek új modelljei viszont már egészen más arcát mutatják be a márkának: merész dizájn, izgalmas, újszerű és különleges megoldások, kompromisszumot nem ismerő kiviteli minőség jellemzik óráikat.

A tokok és fémszíjak kifogástalan, tömör nemesacélból készülnek: a csatszemek felületei, oldalai és ívei is kimunkáltak, és a napi használatú zárrész is erős, tömör anyag, akárcsak a tokhoz kapcsolódó végszemek.
Az üveg sem minerálkristály, nem is zafír felületkezelésű K1, hanem a teljes mértékben karcálló zafírkristály, amely hétköznapi használat során, legyen az mégoly intenzív is, nem sérülhet meg.
A tokméret sem mindennapi: a ma általánosnak tekinthető 42 mm-re még 4 mm-t emel rá, ami igazán jelentőségteljes megjelenést kölcsönöz számára.

Ilyen méretnél az anyagminőség kiemelten fontos, és érződik is; pontosabban érződnie kell – ebben mutatható ki leginkább, milyen hatalmasat lépett előre a BERGSTERN: masszív, erős, és komoly húzással rendelkezik.
Ez, és a számlap, és a rajta megjelenő megannyi apró figyelmesség az, ami megragad bennünket: szinte látjuk a földgömb forgását a haladó mutatók mögött; foszforeszkáló réteggel bevontak a mutatók, és szálhúzott felületűek az indexek; repülőgépforma a másodpercmutató, mely piros nyílhegyben végződik; nyújtott, félhold alakú a dátumablak; és a zónaidő segédszámlapja olybá tűnik, mint egy fedélzeti műszer, mely a helyes irányt mutatja.
A keskeny üvegráma sokat ad hozzá a számlaphoz, és enged figyelmet a 2 óránál elhelyezett piros-fekete nyomógombnak, amely a főidőtől független zónaidőt koordinálja.

A svájci BERGSTERN ugyan nem tudhat maga mögött évszázados történelmet, de azt, hogy mitől lesz egy időmérő ízig-vérig svájci óra, ami képes megragadni az érzékeinket: tudják, érzik, és lenyűgöző szinten művelik.
Rendkívül meggyőző újdonságuk nem csak frissességével, de kategóriájában egyedülálló minőségű kidolgozásával is kitűnik pályatársai közül; nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy kijelentsük: nagy jövő áll előttük.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Az üvegráma kerete a szél fodrozta tó vízének lebegését, a morajló tenger hullámzását, az idő visszafordíthatatlan, folytonos múlását, a világ folyásának folytonosságát idézi meg.

Az üvegráma kerete a szél fodrozta tó vízének lebegését, a morajló tenger hullámzását, az idő visszafordíthatatlan, folytonos múlását, a világ folyásának folytonosságát idézi meg.

 

BERGSTERN Karóra, Férfi, Active család, 191415
preload

Active Silver Chronograph

Csúcskategóriás, luxusórákban is feltűnő, kifinomult kronográf szerkezet, karcokkal szemben is ellenálló üveg, minőségi tokozás, tartós, rugalmas, stílusos gumiszíj, jelentőségteljes méret, és sok egyéb különlegesség emeli a Bergstern Active modelljét a konkurensek fölé.

Mielőtt azonban egy futó pillantással túllépnénk ezen az órán, és elkönyvelnénk egy szimpla, világos számlapos sportórának, amely kategóriában tudvalevő, hogy sokkal inkább a fekete és a kék számít kedveltnek, így a fehér már megszületése pillanatában hátrányból indul, ám mindezek ellenére, vagy épp, mindezek miatt, tegyük ezt az órát nagyító alá.

Kezdjük mindjárt azzal, hogy a fehér számlap valójában nem fehér, hanem ezüst, illetve még az sem, hanem acélszínű, ami tökéletes összhangra lép a tok acélosságával – attól csupán a fekete üvegráma választja el, azonban még annak is acél kerete van.
És ha már erről ejtünk szót, érdemes megfigyelni a rámaszél hullámzó formáját, ami üdítő frissességgel tűnik ki a hagyományos kerek, vagy sokszögű megoldások közül. És ez nem csupán egy más forma, de a hatása is hangsúlyos: a szél fodrozta tó vízének lebegését, a morajló tenger hullámzását, az idő visszafordíthatatlan, folytonos múlását, a világ folyásának folytonosságát mind-mind beleképzelhetjük.

Az üvegráma aztán a tokra is ráirányítja a figyelmet, amely nem kerek, hanem cushion forma, gyönyörű felületkezeléssel, ami az erőteljes, ám így is szép formájú, élcsiszolt, határozott élű tokfülek fölé emelkedik – így erősítve mindkettőjük karakterét.

A tok, a tokfülek, ezek fénye, megmunkálása, a tokba simuló nyomógombok, és a valóban koronaként feltűnő időbeállító mind visszahat a számlapra ismét; a számlapra, melyen ugyanazt a szálhúzást fedezhetjük fel, mint a tokon, és ugyanazt a polírozást az indexeken, mint a nyomógombokon.

Az eggyé-olvadást csupán a stopper másodpercmutójának és percszámlálójának pirosa töri meg, de ez inkább tekinthető egy finoman jelen lévő fűszernek, mint a harmónia sérülésének.

Ez az óra nem azoké, akik szembe akarnak menni a trendekkel, hanem azoké, akik kellő figyelemmel találnak rá egy különleges darabra.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »

Brilliance modellcsalád

A női modellek mindegyike tökéletes egységként olvad egybe: az óratokok és fémszíjak összefonódó illesztései könnyedek és kifinomultak.

A női modellek mindegyike tökéletes egységként olvad egybe: az óratokok és fémszíjak összefonódó illesztései könnyedek és kifinomultak.

 

A Brilliance a Bergstern hölgyeknek szentelt modellcsaládja, mely az intelligens és öntudatos nőt szólítja meg. Egy olyan kiegészítő, amely ízlésesen és nagyfokú eleganciával egészíti ki a megjelenést.

 

A gyár a karórák legnagyobb erényeként a hivalkodás hiányát és a diszkrét szépséget említi meg, így válva alkalmassá bármely alkalomhoz.

 

A jórészt fémszíjjal megálmodott modellek mindegyike tökéletes egységként olvad egybe: az óratokok és fémszíjak összefonódó illesztései könnyedek és kifinomultak.

 

Akárcsak a számlapok, melyek közül kiemelendők az opálos fényű gyöngyház mintás változatok.

 

Az órák kizárólag tömör nemesacélból készülnek, így tartósságuk garantált.

A felületkezelések tiszták és ragyogóak, az üvegek karcállók, és a szerszámgépgyártásból átvett színezési eljárás is hosszantartó szépséget ígér.

 

Az órák szerkezetükben sem belépőszintűek: a rubinkövezett, alacsony súrlódású óraművek biztos javíthatósággal és nagyfokú megbízhatósággal rendelkeznek. A kétmutatós változatok pedig rendkívül hosszú működési időt nyújtanak egyetlen apró gombelemmel: akár 10 éves időtartamig.

 

Bergstern Karóra, Női, Brilliance család, 173641
preload

Brilliance Blue Mother of Pearl

A XIII. századból származó milanaise szíjak napjainkban ismét reneszánszukat élik. Azonban ezek kialakítása, megmunkáltsága koránt sem egységes: az egészen egyszerű és olcsó megoldásoktól a valóban szép és minőségi kidolgozásúakig sokfélével találkozhatunk a karórákon.

A Bergstern szíja jelentősen különbözik az átlagtól: ebben vastagsága, részleteiben is szép kidolgozása éppúgy szerepet játszik, mint az, ahogyan az órát kiemelendően a tok alá fut, és tökéletesen rásimul a csuklóra.

Egy karóra mindig felvéve kel életre; ez a női órákra különösen igaz – erre a modellre pedig végképp.
Mindaz a törékeny szépség, ami jelen van benne, csak így képes megmutatkozni.

A számlap gyöngyház fényű, ami árnyalatait, színeit is más és más módon képes megmutatni, attól függően, milyen fényben tekintünk rá.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
BERGSTERN Karóra, Női, Brilliance család, 173640

Brilliance – Mother of Pearl Rose

Az acél és a rózsaarany mellett a klasszikus aranyszín is egyre népszerűbb ismét; és bizony nagyon sokat képes változtatni egy modell megjelenésén.

Az esztétika minden szín esetében fontos; erről szól a szíj és az óratok kapcsolata, a számlap gyöngyházfénye, amely most fehér ugyan, de a tok és a mutatók árnyai mégis bensőségesebbé válik, és az óra egészének kisugárzása.

Az arany klasszikussága nem régimódi, sokkal inkább örök. A világos bőrűek, világos hajúak számára tegnap, ma és holnap is tökéletes választás, ha egy kecses, finom, nőies darabra vágyunk.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
BERGSTERN Karóra, Női, Brilliance család, 173639

Brilliance – Mother of Pearl Gold

Az acél és a rózsaarany mellett a klasszikus aranyszín is egyre népszerűbb ismét; és bizony nagyon sokat képes változtatni egy modell megjelenésén.

Az esztétika minden szín esetében fontos; erről szól a szíj és az óratok kapcsolata, a számlap gyöngyházfénye, amely most fehér ugyan, de a tok és a mutatók árnyai mégis bensőségesebbé válik, és az óra egészének kisugárzása.

Az arany klasszikussága nem régimódi, sokkal inkább örök. A világos bőrűek, világos hajúak számára tegnap, ma és holnap is tökéletes választás, ha egy kecses, finom, nőies darabra vágyunk.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
BERGSTERN Karóra, Női, Brilliance család, 173636

Brilliance – Mother of Pearl White

Az acél hűvösségét melengető formában ellensúlyozza a hófehér gyöngyház számlap opálos fénye.

Tisztaság ez inkább, mint metsző hideg; a számlapon elhelyezett kövek, mint csillagok az égbolton, úgy ragyognak.

Az acélszín univerzális használhatósága, strapabírása, elnyűhetetlensége komoly érvek, de ebben az esetben nem kell csupán az eszünkre hagyatkoznunk; a szívünk szerint is dönthetünk, mert néma biztosan nem lesz.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »

(folytatjuk)

Bergstern órák listázása › Böngésszen a teljes kollekcióban
Elérhetőség
Ismerjen meg bennünket › Történetünk, üzleteink, elérhetőségek
5 év prémium garancia
Roger's Prémium+ Garancia › Ismerkedjen meg a garancia részleteivel
Elérhetőségeink: Roger's premium
Roger's Premium
Debrecen, Piac u. 31.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa