Menü
Kedvencek

Svájci óra szaküzletünk aktuális ajánlatai

Hogyan válasszuk ki a tökéletes ajándékot?

Hogyan válasszuk ki a tökéletes ajándékot?

Hogyan válasszuk ki A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT?
Mi a fontosabb egy karóra esetében: a szerkezet, a márka vagy a számlapszín?
Vagy talán ennél sokkal lényegesebb jellemzőkön múlik, hogy egy karórát éveken, évtizedeken át örömmel és megelégedéssel viseljünk?

Szeretettel várjuk Svájci óra szaküzletünkben, ahol ezekre a kérdésekre is szívesen választ adunk, és sok-sok évnyi tapasztalattal, beleérző képességgel, házon-belüli professzionális szervizünk támogatásával segítjük az órák hatalmas tengerében való eligazodást.

Ha ajándékot keres, választhatja VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYUNKAT is, de az igazi meglepetés mégis az, ha magunk választjuk ki a tökéletes ajándékot. Higgye el, nem lehetetlen, és mi örömmel segítünk benne!

PRÉMIUM SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSAINK
Svájci óra szaküzletünkben
megvásárolt minden automata órához díjmentesen biztosítjuk ROGER’S PRÉMIUM SZERVIZ szolgáltatásunkat, amely műszeres vizsgálatokat, a gyári tűrésnél (napi 10-20 mp.) jóval pontosabb beszabályzást, és a fémszíjak személyre szabott méretre igazítását is magában foglalja.

A 2 éves gyári jótállás 5 évre meghosszabbítható. Ennek feltétele egy ellenőrzés és ápoló karbantartás az óra 2 éves korában, melyet vásárlóink részére kedvezményes áron végzünk el.

Az akár EGYEDI GRAVÍROZÁSSAL ellátott svájci óráinkat DÍSZDOBOZBAN adjuk át, amire extra, szalaggal átkötött DÍSZCSOMAGOLÁS is kérhető.

ROGER’S PRÉMIUM
SVÁJCI ÓRÁK SZAKÜZLETE
4025 Debrecen, Piac utca 31.

NYITVATARTÁSUNK:
Hétfőtől szombatig, minden nap 10 és 18 óra között.

IDŐPONTFOGLALÁS:
+36 20 335 3333
Az ajánlat érvényessége:
2024. április 4 - május 31. éjfél
Házon-belül gyártott svájci órák Solothurnból

Házon-belül gyártott svájci órák Solothurnból

AJÁNDÉK SVÁJCI NAPSZEMÜVEG + 5 ÉV GARANCIA + EXKLUZÍV DÍSZBOBOZ = SWISS MILITARY BY CHRONO AKCIÓ.
Májusban, a készlet erejéig, az alábbi svájci órákhoz a SWISS EYEWEAR limitált példányszámban elérhető UV-szűrős, összehajtogatható, épp ezért kiválóan hordozható napszemüvegét adjuk ajándékba.

A márkáról:

A svájci Jura déli lábánál, az Aare folyó által kettészelve, a Weissenstein hegy szomszédságában, egy gyönyörű, történelmi múltú kisvárost találunk, melynek utcáit járva művészek, írók, zenészek nyomára bukkanhatunk, ami nem csoda, hisz a nyugalom, a jó levegő, a régi épületek hangulata gazdagon szolgál ma is inspirációval.

Ennek a kisvárosnak egy száz évvel ezelőtt felépített épületében, egy régi órásiskola falai között készülnek a SWISS MILITARY BY CHRONO órái. A márkát alapító Ingold testvéreket a kezdetektől az a cél vezérelte, hogy kedvező árú órákat készítsenek, de nem a legolcsóbbakat; észérvek alapján tervezzék és fejlesszék kollekciójukat, amely nem arra hivatott, hogy luxusórákkal versenyezzen, de a maga kategóriájában nem elégszenek meg az elfogadhatóval, hanem többet, jobbat és értékesebbet kívánnak létrehozni. És ha ez sikerül, méltán nevezhetik óráikat kiváló ár/érték aránnyal rendelkező, tartós, minőségi és mindenekelőtt szerethető időmérőknek.

A márka mögött a testvérek saját manufaktúrája áll, ahol egyenként, kézzel szerelik össze az órákat. A világ számára kevésbé lényeges, de a mi szívünknek mégis melengetően hangzik, hogy egy magyar órás is tagja szakembercsapatuknak.

A fém-, bőr- vagy gumiszíjjal készülő órák népszerűsége megfizethető áruknak, minőségüknek, csomagolásuknak, a gyár által biztosított támogatásnak és alkatrészháttérnek egyaránt köszönhető. És persze a folyamatos megújulásnak, a fejlesztéseknek, az egyre jobb és karakteresebb óráknak, melyek között sokféle típust találhatunk, de kétségtelen, hogy a hétköznapi, mindennapos viseletre szánt, sportosan-elegáns óráké a főszerep.
Az ajánlat érvényessége:
2024. április 4 - május 31. éjfél
Svájci mechanikus órák a szemnek, a szívnek és a léleknek

Svájci mechanikus órák a szemnek, a szívnek és a léleknek

A szerkezetüket számlapjuk felől is láttatni engedő órák az órakészítés legnemesebb formáját képviselik. És ahogy a mechanikus órák, így ezek is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Láthatunk erre bohókás példákat a divatórák választékában, és jóval minőségibb megoldásokat a japán és a svájci gyártmányok között, ám jórészt még ezek esetében is a dizájn kerekedik felül: a lényeges részletek kidolgozására vajmi kevés figyelem jut. Miért van ez így? Mert egy automata szerkezetet beépítésére bármely óragyártó képes, egy számlap megtervezése elsősorban fantázia és ízlés kérdése, ám egy mechanikus szerkezetet
kellő szakértelemmel átdolgozni már jóval komolyabb feladat, és ha egy gyár mögött nincs megfelelő műszaki és mérnöki háttér, nem lesz rá képes. Büszkén mutatjuk be svájci mechanikus és automata óra választékunk legkülönlegesebb darabjait, melyek között kedvező árú modelleket és exkluzív kidolgozású műremekeket egyaránt találhatnak.

MÁJUS 31-ig az alábbi listában szereplő svájci szkeleton órákhoz ajándékba adunk egy második bőr-, vászon vagy gumiszíjat, egy ápolási csomagot tisztítóeszközökkel és útidobozzal (a készlet erejéig), valamint egy 20%-os kedvezménykupont a holland BENSON prémium óraforgatóira.
Az ajánlat érvényessége:
2024. április 4 - május 31. éjfél
Mi a közös egy finom, illatos kávé és egy csodaszép svájci óra között? Az öröm, amit érzünk.

Mi a közös egy finom, illatos kávé és egy csodaszép svájci óra között? Az öröm, amit érzünk.

Kávét (szinte) mindenki iszik, sokan pedig maguk is készítik el az elengedhetetlen napindítót. Valószínűleg sokunk érzékelte már, hogy hol így, hol úgy sikerül, hol savanyúbb, hol keserűbb ez a fekete ital, épp ezért lehet izgalmas kérdés, hogy HOGYAN KÉSZÍTSÜNK TÖKÉLETES KÁVÉT OTTHON?

A tavalyi év könyvszenzációja volt az a James Hoffmann barista-világbajnok, a világ egyik legjobb kávészakértője, az egyedi kávéaromákat kiemelő kávémozgalom úttörője által írt könyv, amely
gyönyörű kivitelben látott napvilágot a HVG gondozásában.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

MÁJUSBAN ezt a fantasztikus könyvet és a KÁVÉKALMÁR nem kevésbé lenyűgöző, frissen pörkölt speciality szemeskávéját adjuk ajándékban svájci automata óráink mellé.

Az ajándékokat Svájci óra szaküzletünket személyesen felkereső vásárlóink számára biztosítjuk.
Webshop rendelés esetén kérjük, hogy a MEGJEGYZÉS rovatba írja be: AJÁNDÉK KÁVÉ ÉS KÖNYV.
Az ajánlat érvényessége:
2024. április 4 - május 31. éjfél
A legszebb női órák ékszerek is egyben

A legszebb női órák ékszerek is egyben

A svájci órák választékában különleges helyet foglalnak el a törékeny szépségükkel és csillogó köveikkel hódító női modellek. Most ezek közül a legértékesebbeket ajánljuk vásárlóink figyelmébe; azokat, amelyek nem cirkonnal, és nem Swarovski kristályokkal, hanem valódi gyémántokkal készülnek.

A gyémántokat előszeretettel használja az óraipar luxus szegmense, milliós, többmilliós árért cserébe. Választékunk ezzel szemben emberközeli marad: jónéhány modellt kínálunk a 100e és 200e Ft közötti árkategóriában.

Az órák minden egyéb jellemzőjükben igazodnak a felhasznált értékes kövekhez: anyagukban nem allergizáló 316L
nemesacélból készülnek, szinte minden esetben karcálló zafírüveggel (csupán néhány speciális formájú és csiszolású üveg képez kivételt), minőségi, rubinkövezett svájci szerkezetekkel. A megszokott, és a ma már szinte egyedülinek számító kerek tokok mellett szögletes és ovális formák is szerepelnek a választékban, és az fémszíjak között is találunk igazi különlegességeket, melyek valóban karperecekként fonódnak a hölgyek csuklójára.

A karórák csomagolása is kiemelkedően elegáns: az exkluzív díszdobozokban fejedelmi helyre kerülnek az órák, mellettük a márkák kiskönyvével és a gyémánt tanúsítvánnyal egyetemben.
Az ajánlat érvényessége:
2024. április 4 - május 31. éjfél
MIÉRT JÓ, HA EGY KARÓRA ÜVEGE NEM KARCOLÓDIK?

MIÉRT JÓ, HA EGY KARÓRA ÜVEGE NEM KARCOLÓDIK?

Mert nem csak a szépsége, de az eleganciája is örökké megmarad. A hagyományos óraüvegeknél ÖTSZÖR ellenállóbb zafírkristály napi használat mellett sem karcolódik meg – épp ezért használják a magas értékű svájci óráknál. Ellenben igen sokba kerül – épp ezért nem használják a divatóráknál és az olcsóbb modelleknél.

Alábbi válogatásunkban olyan svájci, fémszíjas
órákat mutatunk be, amelyek:
* mindegyike karcálló zafírüveggel,
* a legszigorúbb svájci minőségi előírásoknak megfelelően készül,
* az órák anyaga nikkelmentes 316L acél,
* az óraszerkezetek pontos, megbízható, szervizelhető svájci gyártmányok,
* az órákra előírt 2 év jótállás 5 évre meghosszabbítható,
* és végül: az áraik is rendkívül kedvezőek.
Az ajánlat érvényessége:
2024. április 4 - május 31. éjfél
HA BIZONYTALAN A VÁLASZTÁSBAN

HA BIZONYTALAN A VÁLASZTÁSBAN

Vannak az életünkben olyan pillanatok, amelyek megünneplésére különösen nagy figyelmet fordítunk: ilyen egy kerek születésnap, egy diplomaosztó, egy esküvő, egy házassági évforduló. Ilyen egy új kezdet megünneplése, és ilyen valaminek a lezárása: legyen az iskola, munkahely, vagy épp egy kitűzött cél elérése.

Van úgy, hogy mi magunk érezzük úgy, meg kell jutalmazzuk magunkat, ám a legtöbbször mások, a családunk, a barátaink, a munkatársaink gondolnak ránk,
és arra, hogy a megemlékezésnek formát kell öltenie egy emlékezetes ajándékban.

Az idő múlását és az eleganciát egyformán szimbolizáló hagyományos karóra, a telefonoktól és okosórák elterjedésétől függetlenül, továbbra is a legszemélyesebb ajándékok közé tartozik, különösen, ha kellő körültekintéssel választjuk ki a megfelelőt.

A választásban örömmel segítünk, de mindemellett tetszőleges értékű VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYUNK is elérhető.
Az ajánlat érvényessége:
2024. április 17 - december 31. éjfél
PRÉMIUM SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSAINK

PRÉMIUM SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSAINK

Svájci óra szaküzletünkben megvásárolt minden automata órához díjmentesen biztosítjuk ROGER’S PRÉMIUM SZERVIZ szolgáltatásunkat, amely műszeres vizsgálatokat, a gyári tűrésnél (napi 10-20 mp.) jóval pontosabb beszabályzást, és a fémszíjak személyre
szabott méretre igazítását is magában foglalja.

A 2 éves gyári jótállás 5 évre meghosszabbítható. Ennek feltétele egy ellenőrzés és ápoló karbantartás az óra 2 éves korában, melyet vásárlóink részére kedvezményes áron végzünk el.
Az ajánlat érvényessége:
2024. december 31. éjfél
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa